„Индепендент контент сервисис“ - „Ај-Си-Ес“ (Independent Content Services - ICS) е специјализирана компанија за содржина и дигитални медиуми. Пишуваме и обезбедуваме стотици дневни стории, рубрики и најави, како и многу часа аудио материјали во живо и снимени аудио материјали на над 50 јазици за широка палета клиенти. „Ај-Си-Ес“ нуди и специјализирани маркетиншки и партнерски услуги.