Gjuhët

Sigurojmë shërbime përkthimi, redaktim, komentim të drejtpërdrejtë, krijim linqesh, marrëdhënie me publikun dhe shumë shërbime të tjera në gjuhën e nevojshme.

Për momentin mbulojmë këto gjuhë:

Anglisht, arabisht, bulgarisht, vietnamisht, gjermanisht, greqisht, danisht, estonisht, indonezianisht, italisht, japonisht, joruba, kinezisht kantonik, kinezisht (tradicional dhe të simplifikuar), kmerisht, gjuhë koreane, laosisht, letonisht, lituanisht, maqedonisht, malajisht, marati, mongolisht, norvegjisht, penxhabi, persisht, polonisht, portugalisht (evropian dhe brazilian), rumanisht, rusisht, serbisht, sllovakisht, sllovenisht, tagalog, tajvanisht, tajlandisht, turqisht, ukrainisht, hungarisht, urdu, finlandisht, frengjisht, hebraikisht, hindu, holandisht, kroatisht, gjuha malazeze, çaoshinisht, çekisht, shqip, suedisht dhe spanjolisht (evropian dhe latinoamerikan), por përveç kësaj ne ofrojmë edhe tekste në anglisht me stil lokal për rajonet e Amerikës Veriore, Australisë/Zelandës së Re, Irlandës dhe Afrikës së Jugut.

Kemi edhe ekipe në disa zyra në botë të cilët mund ta shfrytëzojnë njohjen lokale të situatës dhe me të më së miri ti lokalizojnë përmbajtjet onlajn dhe marketingun.