Јазици

Обезбедуваме преведувачки услуги, уредништво, коментаторство во живо, создавање линкови, односи со јавноста и уште многу други услуги во целниот јазик.

Во моментов се покриени следниве јазици:

Англиски, арапски, бугарски, виетнамски, германски, грчки, дански, естонски, индонезиски, италијански, јапонски, јоруба, кантоншки кинески, кинески (традиционален и симплифициран), кмерски, корејски, лаошки, летонски, литвански, македонски, малајски, маратхи, норвешки, пенџапски, персиски, полски, португалски (европски и бразилски), романски, руски, српски, словачки, словенечки, тагалог, тајвански, тајландски, турски, украински, унгарски, урду, фински, француски, хебрејски, хинду, холандски, хрватски, црногорски, чаошански, чешки, шведски и шпански (европски и латиноамерикански), а освен тоа ние нудиме англиски текстови со локален стил за подрачјата на Северна Америка, Австралија/Нов Зеланд, Ирска и Јужна Африка.

Имаме и екипи во неколку канцеларии во светот кои можат да го искористат локалното познавање на ситуацијата и со тоа подобро да ги локализираат онлајн содржините и маркетингот.