Даватели на оригинална содржина и генератори на приходи од медиуми

„Индепендент контент сервисис“ - „Ај-Си-Ес“ (Independent Content Services - ICS) е специјализирана компанија за содржина и дигитални медиуми. Пишуваме и обезбедуваме стотици дневни стории, рубрики и најави, како и многу часа аудио материјали во живо и снимени аудио материјали на над 60 јазици за широка палета клиенти. „Ај-Си-Ес“ нуди и специјализирани маркетиншки и партнерски услуги.

  Содржина

Најнови вести, наменски направени едиторијали, статии, блогови, анализи, аудио и видео услуги.

  Обложување

Специјализирани соддржини за обложување вклучувајќи најави, совети, стримувани коментари и мултимедијални содржини.

  Јазици

Стручен ‘човечки’ превод плус уредување, креирање на содржини и лектурирање за сите сектори.

  Маркетинг

Креативни услуги за дигитален маркетинг вклучувајќи SEO, PPC, градење на линкови и PR.

  Емитување

Специјализирана радио програма, коментари во живо, билтени, подкасти и видеа емитувани на брз и економичен начин.

  Мобилни содржини

Наменска содржина со цел да се максимизира искуството на смартфонот и генерирањето на приходи.

  Содржина

Најнови вести, наменски направени едиторијали, статии, блогови, анализи, аудио и видео услуги.

  Обложување

Специјализирани соддржини за обложување вклучувајќи најави, совети, стримувани коментари и мултимедијални содржини.

  Јазици

Стручен ‘човечки’ превод плус уредување, креирање на содржини и лектурирање за сите сектори.

  Маркетинг

Креативни услуги за дигитален маркетинг вклучувајќи SEO, PPC, градење на линкови и PR.

  Емитување

Специјализирана радио програма, коментари во живо, билтени, подкасти и видеа емитувани на брз и економичен начин.

  Мобилни содржини

Наменска содржина со цел да се максимизира искуството на смартфонот и генерирањето на приходи.