Baste

Jemi ekspertë për lojërat e fatit, me të vërtetë shumë mirë e njohim industrinë dhe dijmë çka funksionon për të rritur të ardhurat dhe për të tërhequr klientë të ri. Veçanërisht jemi të suksesshëm në krijimin e përmbajtjeve, futboll drejtpërdrejtë, komentim të garave me kuaj dhe sporte të tjera, krijimin e linqeve, marrëdhëniet onlajn me publikun, rrjetëzimin social, gjetjen e partnerëve, zgjërimin ndërkombëtar, përmbajtjet audio dhe video.