Brendet tona

Brende në kuadër të grupit:

Onlajn marketing, marrëdhënie me publikun dhe veb dizajn

Veb faqe e re e specializuar mobile për më shumë sporte dhe lajme në më shumë gjuhë

Shërbimi më i vjetër (që nga viti 1986) dhe më i besueshëm për informacione klub për klub

Transmetimet më të reja sporteve më të popullarizuara

Shërbimi i parë dhe më i njohur për komentim nëpërmjet telefonit të garave me kuaj