Klientë

ICS siguron shërbime në krijimin e përmbajtjeve, marketing, përkthime dhe shërbime të tjera për spektër të gjërë klientësh ndërkombëtarë, nacional dhe lokal.

Klientët tanë, numër i madh vijnë nga sektori i basteve dhe industria e lojrave, por ne gjithashtu sigurojmë edhe përmbajtje nga fushat e financave, udhëtimeve, argëtimit, publikimit, radio, industrinë mobile, telefoni, marrëdhënie me publikun dhe shumë të tjera.

Ne krenohemi me faktin se ndërtojmë raporte të forta dhe afatgjate me klientët tanë.

Disa nga klientët tanë kryesorë janë: