Përmbajtja

„Ај-Si-Es“ krijon përmbajtje origjinale, kurse specialitet yni është produksioni i transmetimeve të drejtpërdrejta dhe shërbime lidhur me shkrimet, audio dhe video inçizimet, por ofrojmë edhe shërbime sipas dëshirës së klientit.

Në dispozicion kemi qindra autorë dhe spikerë të specializuar nga vende të ndryshme, dhe sigurojmë përmbajtje për tema më të ndryshme dhe për të gjithë sektorët e mediumeve, në format që dëshiron klienti.