Gjuhët

Sigurojmë shërbime përkthimi, redaktim, komentim të drejtpërdrejtë, krijim linqesh, marrëdhënie me publikun dhe shumë shërbime të tjera në gjuhën e nevojshme.

Për momentin mbulojmë këto gjuhë:

Anglisht, arabisht, armenisht, azerisht, boshnjakisht, bulgarisht, çaoshinisht, çekisht, danisht, estonisht, finlandisht, frengjisht, gjeorgjiane, gjermanisht, greqisht, hebraikisht, hindi, holandisht, hungarisht, indonezianisht, italisht, japonisht, joruba, kinezisht kantonik, kinezisht (tradicional dhe të simplifikuar), kmerisht, gjuhë koreane, kroatisht, kurde, laosisht, letonisht, lituanisht, gjuha malazeze, malajisht, maqedonisht, marati, mongolisht, norvegjisht, persisht, polonisht, portugalisht (evropian dhe brazilian), rumanisht, rusisht, serbisht, shqip, sllovakisht, sllovenisht, suedisht, spanjolisht, tagalog, tajlandisht, tajvanisht, turqisht, ujgurisht, ukrainisht, urdu dhe vietnamisht, por përveç kësaj ne ofrojmë edhe tekste në anglisht me stil lokal për rajonet e Amerikës Veriore, Australisë/Zelandës së Re, Irlandës dhe Afrikës së Jugut. Ne gjithashtu mund të ofrojmë përmbajtjen edhe në gjuhën spanjole për të gjithë vendet e Amerikës Latine.

Kemi edhe ekipe në disa zyra në botë të cilët mund ta shfrytëzojnë njohjen lokale të situatës dhe me të më së miri ti lokalizojnë përmbajtjet onlajn dhe marketingun.