Marketing

Nga fillimet, kur krijonim përmbajtje, u rritëm në pionerë në disa onlajn disciplina të marketingut, kryesisht në bazë të internet-kërkimit organik dhe detektim të redaktorëve, si dhe fushata të koordinuara për marrëdhënie me publikun.

Në të gjithë projektet për marketing që kemi marrë për të punuar, punojmë me zell dhe e kemi të qartë se çdo fushatë, pa marrë parasysh a është për kërkim ose i llojit „paguaj për klikim“ (ang. PPC), patjetër të kryhet.

Kemi qasje transparente dhe nuk bëjmë konfuzione me zhargon të ndërlikuar.