Vendet e lira të punës

ICS është kompani në rritje të vazhdueshme dhe ne gjithmonë kërkojmë punëtorë të ri të talentuar që do u bënin pjesë e ekipit tonë. Nëse jeni të interesuar dhe keni dëshirë për karrierë në gazetarinë televizive ose dëshironi karrierë në gazetarinë onlajn dhe të shkruar, ICS është vendi ku mund të bëni përparimin më të madh në karrierën tuaj.

Ne në veçanti jemi të interesuar për gazetarë shumëgjuhësh, komentatorë dhe prezantues të cilët do të na ndihmonin ta avancojmë prezencën tonë në numër sa më të madh regjionesh.

Nëse mendoni se posedoni aftësi ose talente që llogarisni se do ishin në interesin tonë, atëherë ju lusim të na dërgoni CV-në tuaj dhe letrën e motivacionit.

Për momentin, këto vende të punës janë të lira:

Për momentin nuk ka vende të lira të punës, por ne jemi në proces të vazhdueshëm të rekrutimit të personave të ri. Ju lusim, kontrolloni përsëri për ndonjë kohë.