Komentar

ICS nudi stručni komentar i prenošenje, pogotovo kad su u pitanju sportski događaji.

Možemo to da radimo nezavisno u ‘off-tube’ studiju, gdje naši komentatori koriste sliku kao izvor informacija za proizvodnju originalnog audio sadržaja. Takođe, možemo da radimo i zajedno s nositeljem prava na prenos te emitovati i komercijalizovati službeni prijenos.

Za kladioničare je komentar važan zbog poboljšanja iskustva klađenja te kako bi se podstaknule dodatne oklade, a popularan je i kao telefonska usluga i radio aplikacija.

Nudimo nezavisan komentar za sve utakmice engleske Premijer lige, Lige šampiona i drugih evropskih fudbalskih liga, kao za i velike međunarodne fudbalske turnire. Takođe smo i službeni distributer komentara na konjske trke u Velikoj Britaniji i možemo da ih osiguramo na kojem god jeziku želite. Pokrivamo i velike sportske događaje kao što su Svjetsko prvenstvo u ragbiju i utakmice za trofej Ashes u kriketu.

Takođe nudimo tekstualno praćenje iz minute u minutu, koje je istodobno informativno i zabavno te se odlikuje protočnim i zabavnim stilom. Tekstualni prijenos u prosjeku osvježavamo 60 puta po utakmici, u okviru čega obuhvatamo sve najvažnije događaje kao što su golovi, žuti i crveni kartoni te izmjene. Takođe, pokrivamo i druge važne događaje na utakmici, uključujući taktiku, formu, periode dobre i loše igre te najvažnije sudijske odluke.

Naša dinamična radio emisija Football Live donosi vam promjene rezultata uživo, najave utakmica i izvještaje iz svih vodećih europskih liga svake subote i nedjelje poslijepodne.