Video

ICS je specijalizovan za proizvodnju atraktivnih i povoljnih video sadržaja uz brzu isporuku, što naručiocima omogućava da korisnicima ponude kvalitetan sadržaj obogaćen multimedijalnim iskustvom.

Video predstavlja posebno snažan način interakcije s korisnicima, pošto ga je lako dijeliti na socijalnim mrežama. Ugrađivanjem videa u sadržaj povećava se kvalitet stranica, a istovremeno je moguće razvijati YouTube kanal naručitelja pomoću playliste s povezanim sadržajem.

Za nas radi veliki broj specijalizovanih reportera, kvalitetnih izvještača i prezentera koji mogu na dinamičan način da pokriju bilo koju aktuelnu temu ili nadolazeći događaj.

Na primjer, naši novinari mogu prirediti zanimljive video najave i analize vikend događaja u nogometu, konjičkim trkama ili drugim kladioničarskim događajima, koje mogu da budu brendirane prema željama klijenta. Naši stručnjaci mogu da povežu izvještaje s koeficijentima u kladionicama ili drugim vrstama promocija koje podižu svijest o brendu.

ICS također može da izradi jedinstvene marketinške video sadržaje na niz različitih tema, i pritom nam niti jedan zadatak nije prevelik ni premalen. Uz video najave, imamo iskustva i s izradom ‘how to’ vodiča, te zabavnih sadržaja na različite teme poput zabave, života slavnih ili politike.