Partnerski marketing

Partnerski marketing može da bude najisplativiji način privlačenja novih klijenata.

Imamo tim ljudi koji su stručni i iskusni u partnerskom marketingu i mogu da vam pomognu u radu s postojećim partnerima, kao i uspostavljanju novih partnerskih programa.

Naš stručni tim specijalizovan je za pronalaženje partnera i odnos s njima te može da dođe do velikog broja internet stranica potencijalnih partnera, te vam tako pomogne da proširite svoju bazu saradnika.

ICS može da prilagodi svoje usluge vašim potrebama i da se bavi vašim partnerskim kampanjama ako vi to tražite. Možemo to da radimo na više jezika i u više zemalja.

Specijalisti smo za veliki broj tema, uključujući klađenje, osiguranje, finansije, telekomunikacije, turizam, sport i maloprodaju. Možemo da radimo na kratkoročnim ili dugoročnim projektima, s jasnim ciljevima i uvijek na najisplativiji način.

S puno uspjeha radimo na dugotrajnim kampanjama za blue-chip klijente. Sa svojim jakim vezama, znanjem partnerskih industrija i prilagodljivom infrastrukturom nudimo kvalitetne usluge partnerskog marketinga koje mogu da se prilagode potrebama pojedinačnih klijenata.