За нас

Independent Content Services Limited (ICS – „Ај-Си-Ес“) постои од 2002 г. Во компанијата работи сплотена екипа талентирани луѓе и новинари-слободни стрелци, како и голем број специјализирани известувачи, а компанијата е водечки давател на услуги за содржини, објавување, маркетинг и партнерски маркетинг.

Деловните односи ни се важни, а важно ни и вработените да се среќни и задоволни со работата, па се трудиме работната атмосфера да ни биде неформална и пријатна.

На располагање им сме на сите на кои им одговараат нашите услуги.