Претставништва

ICS е глобална компанија која вработува талентирани новинари и соработници од сите страни на светот. Во моментов, ние работиме на повеќе од 60 јазици, при што покрај нашето седиште во Лидс, Обединетото Кралство, ICS исто така има застапништва во следните региони, што ни овозможува да црпиме од широк извор на локално знаење и стручност:

Мадрид, Шпанија
Солун, Грција
Плоешти, Романија
Бангкок, Тајланд
Перт, Австралија