Обложување

Стручњаци сме за игри на среќа, навистина добро ја познаваме индустријата и знаеме што функционира за да се зголеми приходот и да се привлечат нови клиенти. Особено сме успешни меѓу другото во создавање содржини, фудбал во живо, коментаторство на трки со коњи и други спортови, создавање линкови, онлајн односи со јавноста, социјално вмрежување, наоѓање партнери, меѓународно ширење, видео и мобилни содржини.