Емитување

Ако сакате да отворите онлајн ТВ-канал, радио во продавница или ако сакате да пренесувате настан во живо, тука сме.

Поради многубројната екипа новинари од електронските медиуми и големиот продуцентски кадар се наоѓаме во идеална ситуација да ви ги исполниме барањата за емитување, без оглед колку се мали или големи.

Во можност сме да продуцираме брз, рентабилен, триминутен радио или ТВ билтен, целосен коментар за најразлични спортски настани, но и големи проекти за емитување за што се потребни осветлување, репортажни возила и сценографија, за што ни помагаат специјализираните, доверливи партнери.