Содржина

„Ај-Си-Ес“ создава оригинална содржина, а специјалност ни е продукцијата на преноси во живо и услугите поврзани со уредништво, аудио и видео снимки, а нудиме и услуги по мерка на клиентот.

На располагање ни стојат стотици специјализирани автори и спикери од многу различни земји, па обезбедуваме содржина за најразлични теми и за сите сектори од медиумите, во формат што му одговара на клиентот.