Здраво

„Индепендент контент сервисис“ – „Ај-Си-Ес“ (Independent Content Services – ICS) е специјализирана компанија за содржина и дигитални медиуми. Пишуваме и обезбедуваме стотици дневни стории, рубрики и најави, како и многу часа аудио материјали во живо и снимени аудио материјали на над 60 јазици
за широка палета клиенти. „Ај-Си-Ес“ нуди и специјализирани
маркетиншки и партнерски услуги.