Јазици

Обезбедуваме преведувачки услуги, уредништво, коментаторство во живо, создавање линкови, односи со јавноста и уште многу други услуги во целниот јазик.

Во моментов се покриени следниве јазици:

Албански, aнглиски, арапски, азербејџански, бугарски, виетнамски, германски, грузиски, грчки, дански, ерменски, естонски, индонезиски, италијански, јапонски, јоруба, кантонски кинески, кинески (традиционален и симплифициран), кмерски, корејски, курдски, лаошки, летонски, литвански, македонски, малајски, маратхи, монголски, норвешки, пенџапски, персиски, полски, португалски (европски и бразилски), романски, руски, српски, словачки, словенечки, тагалог, тајвански, тајландски, турски, ујгурски, украински, унгарски, урду, фински, француски, хебрејски, хинду, холандски, хрватски, црногорски, чаошански, чешки, шведски и шпански, а освен тоа ние нудиме англиски текстови со локален стил за подрачјата на Северна Америка, Австралија/Нов Зеланд, Ирска и Јужна Африка. Можеме да обезбедиме содржини на шпански јазик за сите Латиноамерикански земји.

Имаме и екипи во неколку канцеларии во светот кои можат да го искористат локалното познавање на ситуацијата и со тоа подобро да ги локализираат онлајн содржините и маркетингот.