Мобилни содржини

Бидејќи со смартфоните сѐ повеќе се сурфа на мобилен, а со апликациите им се зголемува опсегот и ефективноста на смартфоните, „Ај-Си-Ес“ е во одлична положба да испорача одлична содржина и решенија.

Создаваме и обезбедуваме привлечна содржина од полињата на спортот, забавата, вестите и други типови содржини наменети конкретно за објавување на мобилен, а исто така пишуваме апликации, дизајнираме сајтови за мобилни и организираме кампањи за рекламирање на мобилен.