Слободни работни места

ICS е компанија во постојан раст и ние секогаш бараме нови талентирани вработени кои би станале дел од нашиот тим. Ако сте заинтересирани и имате страст за кариера во телевизиското новинарство или сакате кариера во печатеното новинарство, ICS е местото каде што можете да направите најголем напредок во вашата кариера.

Ние сме особено заинтересирани за повеќејазични новинари, коментатори и презентери кои би ни помогнале да го унапредиме нашето присуство во сѐ поголем број на региони.
Ако мислите дека поседувате вештини или таленти кои сметате дека би ни биле од интерес, тогаш ве молиме испратете ни го вашето CV и мотивационо писмо.
Во моментов, следните работни места се слободни:

Во моментов немаме слободни работни места, но ние сме во постојан процес на регрутирање на нови лица. Ве молиме, проверете повторно за некое време.